Asiatisk pungmassage med klunkevoks

asiatisk massage af pungen

Asiatisk pungmassage med klunkevoks by Dick Johnson

En mands pung får kun sjældent stor opmærksomhed – den nærmest overses. Jeg tilbyder en asiatisk pungmassage alene eller i forbindelse med lingammassage (massage af penis) – som igen tilbydes i forbindelse med en fullbody omsorgsmassage.

Massagen foregår i mit hjem, hvor jeg har indrettet en oase til os. Et velopvarmet rum, oplyst af stearinlys.

Når jeg masserer din pung (måske har du valgt at få en kropsmassage først?) foregår det ved, at jeg sidder mellem dine ben og masserer. Jeg trækker forsigtigt i dine klunker, én af gangen. Masserer området mellem pungen og anus, ligesom jeg masserer området mellem pung og lår.  Ønsker du prostatamassage, er det en del af behandlingen. Undervejs masserer jeg lingam dybt og indgående – hvis du ønsker det.

En massageform der lindrer depression, stress, prostataproblemer, potens, eksem og fertilitet – såfremt du skulle have behov for det. Jeg bruger Dick Johnsons klunkevoks, der er udviklet til netop denne massage. Dine klunker efterlades fløjlsbløde og dit velvære vil være i top. Derudover afhjælper voksen rødme fra intimbarbering, svedne klunker efter sport eller en lang dag på jobbet. Kløe og lugt reduceres. Dine klunker bliver født på ny – og du kan tage en bøtte klunkevoks med dig, når du går .

Oralsex  og samleje  er ikke en del af mit tilbud.

Jeg arbejder efter reglerne om tavshedspligt. Hvad der sker i min bolig, bliver i min bolig. Der tages ikke referat og vores dialog er fortrolig.

Vi ses

Elizabeth