Tankefeltterapi, EFT, Tapping

Tankefeltterapi TFT/ EFT

Tankefeltterapi TFT/ EFT er oplåsning af kroppens uhensigtsmæssige mønstre.

Tankefeltterapi – hvad er det egentlig?

Tankefeltterapi er en metode, der forløser psykisk såvel som fysisk ubehag i din krop. TFT behandlingen foregår ved, at du banker på akupunkturpunkterne i en bestemt rækkefølge, afhængig af dit problem. Vrede har f.eks. nogle bestemte punkter, der skal bankes på. EFT banker anderledes på alle punkterne i samme rækkefølge, mens du siger nogle bestemte sætninger, som tager udgangspunkt i dine egne ord for problemet. Et eksempel på en sætning kan være, at ”selvom jeg er stresset over corona, så elsker og accepterer jeg mig selv”. Denne sætning og dele af den siger du, mens du – efter min instruks – banker på alle punkterne.

Når du arbejder med de følelser, du har i dette øjeblik, accepterer du følelserne som de er, samtidig med at energibaner behandles med bank. Det er det, der forløser dit problem.

TFT/ EFT Tankefeltterapi er en fantastisk metode til behandling af en række uhensigtsmæssigheder i kroppen. Metoden er effektiv til blandt andet en lang række ubehag så som fobier, allergi, angst, stress, afhængighed, vrede, skyld, skam, panik, traumer, manglende selvværd, eksamensangst, PTSD, smerte m.m. Metoden anvendes også til behandling af anoreksi, bulimi, rygning, alkohol- og stofmisbrug.

TFT/ EFT er en hurtig, risikofri og bivirkningsfri metode til at lindre og ofte kurere psykisk og fysisk ubehag. Metoden er blevet mødt med stor skepsis, og især grundlæggeren Roger Callahan måtte lægge øre til hård kritik fra sine psykologkollegaer.

TFT/ EFT er effektivt til “behandling” af ting der irriterer dig. Det kan være irritation over konen der aldrig lukker skabsdøren efter sig, manden der aldrig slår brættet ned o.l. Nogle gange er det lettere og hurtigere at fjerne irritationen, fremfor at bruge energi på “opdragelse”.

Jeg er uddannet TFT/ EFT Tankefeltterapeut hos Mygind Institute og bruger TFT/ EFT Tankefeltterapi til behandling af traumer, fobier, angst, stress, præstationsangst, depression, fysisk sygdomme, smerter, afhængighed og mulighederne er mange flere.

Hvis du har lyst, healer jeg dig efter terapien, for at hjælpe til at du er i optimal balance, når du forlader min konsultation.

 

Ny start giver en bedre hverdag.