Tantramassage til kvinder, mænd og par

 Jeg tilbyder tantramassage til kvinder, mænd og par – alene, i samarbejde med din partner eller sammen med en af mine kollegaer. Ligeledes tilbyder jeg undervisning i tantramassage.

Tantramassage til kvinder 

Oplev den feminine energi, når en kvinde masserer en anden kvinde. Nyd berøring af både din ydre krop og dit indre.

Din krop masseres dybt, men blidt. I min varetægt oplever du omsorgsfuldhed og nærvær, der hjælper dig med at få paraderne ned og giver dig adgang til mere inderlige følelseslag. Jeg løsner dit skjold og piller et lag af det panser, du omgiver dig af. Jeg arbejder i et tempo der sikrer, at både din krop og din psyke kan følge med.

Jeg masserer din krop, dine bryster og din yoni. Bryster er ofte et overset område på kroppen – i hvert i forhold til omsorg. Din yoni masserer jeg indgående og sikrer både de-armering, healing og blid omsorgsmassage.

Din seksuelle krop får en pause. Din feminine krop får et løft.

Tantramassage til mænd

Din krop masseres blidt, følsomt og med stor omsorg og nærvær. Læn dig tilbage og tag imod. Jeg passer godt på dig.

Massagen tillader dig at geare ned, stresse af og give dig hen. Der er ingen forventninger til din præstation – du skal blot nyde turen.

Tantramassage til par

Jeg får besøg af en kollega og sammen masserer vi jer begge. Begge vil opleve massage af både krop og lingam/ yoni. I vil befinde jer i det samme rum – på den samme madras – tæt, så I kan holde hånd.

Ring eller send mail for aftale af tidspunkt.

Tantramassage – fire hænder

Tantramassage tilbydes til både mand og kvinde. Det kan gøres på mindst to måder: enten at jeg har en kollega med, eller at jeg deltager sammen med din partner. Måske har du en helt tredje version?

Har du lyst til fire hænder i 1 time, skal du ringe eller maile for at lave en aftale.

Prisen for mig, sammen med din partner, er 1.500 kroner – skal jeg massere med en kollega koster det 1.800 i alt for os begge.

Undervisning i tantramassage til par

Har I lyst til undervisning, så I kan massere hinanden hjemme? Jeg tilbyder undervisning til par – enten mand/ kvinde, to mænd eller to kvinder. Alle par er velkomne. Bemærk dog, at undervisning altid er til enten den ene eller den anden. Ønsker I begge at modtage undervisning, anbefaler jeg, at I booker to besøg på to forskellige dage.